Energie-overgang en economie, de nieuwe uitdaging voor sportclubs.

Hun impact op het milieu en hun economische kosten. Sportclubs hebben vaak een aanzienlijke ecologische voetafdruk vanwege hun faciliteiten en activiteiten, met name wat betreft energieverbruik.

Om deze uitdaging aan te gaan, zijn veel clubs begonnen met het nemen van maatregelen om hun koolstofvoetafdruk te verkleinen en energie te besparen. Dit kan onder meer inhouden dat er zonnepanelen worden geïnstalleerd om de faciliteiten van stroom te voorzien, het aannemen van efficiëntere verwarmings- en verlichtingssystemen. Stel je voor hoeveel vierkante meters ongebruikt zijn boven je hoofd… Weet je dat het uitrusten van je club met een fotovoltaïsche installatie alleen maar voordelen heeft? Het is het produceren, opslaan en beheren van je eigen energie en het loskomen van de schommelingen in energiekosten.

Het is geld besparen.
Het draagt bij aan de energietransitie.
Het verbetert je imago door een rol te spelen in de strijd voor een groenere planeet.

Dr. EcoEnergy, actief op het gebied van fotovoltaïsche energie en LED-verlichting voor sportvelden, is de ideale partner om je naar energieonafhankelijkheid te leiden.

Al meer dan 10 jaar passen onze professionele teams zich aan elk project aan om de meest effectieve oplossingen voor winstgevendheid, efficiëntie en gemoedsrust te bieden.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen je project kunnen analyseren en een offerte kunnen opstellen. 02(2)720 0800